Четвер, 22 жовтня 2020 12:57 Автор Reporter

У виборчому окрузі №6 «Сила і Честь» делегує до міськради Кропивницького одразу 6 кандидатів (ФОТО)

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Партія «Сила і Честь» у виборчому окрузі №6 делегує до міської ради Кропивницького одразу шість кандидатів.


Про це Репортеру повідомили в обласному осередку цієї політичної сили.


Під №1 у списку «Сили і Честі» у 6-му виборчому окрузі до міськради Кропивницького балотується Синиця Тетяна Іванівна. Громадянка України. Народилась 6.01.1966 року в селі В'язовому Конотопського району Сумської області. В 1985-му закінчила Київський технікум готельного господарства. У 1994-му отримала диплом бакалавра КІСМ. З 1996року працювала директором магазину. У 1997-му стала директором державного комунального підприємства. Громадська діячка. З 2016-ого по 2020-ий — помічник депутата міської ради. Співзасновниця благодійного фонду. Член партії «Сила і Честь». Представницького мандату не має. Судимість відсутня.

Немає опису.

Синиця Тетяна Іванівна

 

Читайте також: Від «Сили і Честі» до міськради Кропивницького у виборчому окрузі №1 балотуються 5 кандидатів (ФОТО)

 


Другою у списку «Сили і Честі» у виборчому окрузі №6 до міськради Кропивницького йде Мащенко Вікторія Сергіївна. Громадянка України. Народилася 26.05.1972 року в с. Помічна Добровеличківського району Кіровоградської області. У 1991-му закінчила Кіровоградський машинобудівний технікум та отримала середньо-технічну освіту за спеціальністю «Наладчик ЧПУ». Працює в агенції «Центральна нерухомість». Член політичної партії «Сила і Честь». Представницького мандату не має. Судимість відсутня.

Немає опису.

Мащенко Вікторія Сергіївна

 

Читайте також: Від «Сили і Честі» в окрузі №2 до міськради Кропивницького балотуються 5 кандидатів (ФОТО)


Номером третім у списку «Сили і Честі» у виборчому окрузі №6 йде Гоцуляк Олександр Володимирович. Громадянин України. Народився 20.07.1975 року в місті Кіровоград. Освіта — середня-спеціальна, у 1993 році закінчив Кіровоградське СПТУ No9. З 1993-го по 1995-ий служив у Збройних силах України. Учасник бойових дій, протягом 2015-2016 років був добровольцем в АТО, служив у 28 ОМБР. Працює в охоронній компаніії «Карабінери». Керівник ГО «Українська Військова Організація». Волонтер. Має нагороди президента України та Кіровоградської облдержадміністрації. Член політичної партії «Сила і Честь». Представницького мандату не має. Судимість відсутня.

Немає опису.

Гоцуляк Олександр Володимирович


Під №4 у списку партії «Сила І Честь» до міськради Кропивницького у виборчому окрузі №6 балотується Комар Микола Вікторович. Народився 10.03.1961 року в селі Глодоси Новоукраїнського району Кіровоградської області. У 1976 році після закінчення школи працював учнем токаря та токарем у Кіровограді. У 1979 році був призваний на військову службу, де здобув вечірню середню освіту. У 1981-му, після демобілізації, повернувся в Кіровоград. Працює молодшим оператором на АЗС. Член політичної партії «Сила і Честь». Представницького мандата не має. Судимість відсутня.

Немає опису.

Комар Микола Вікторович

 

Читайте також: «Силa і Честь» в окрузі №3 делегує до міськрaди Кропивницького 5 кaндидaтів (ФОТО)


Номером пʼятим у списку «Сили і Честі» до міськради Кропивницького у виборчому окрузі №6 іде Куліш Олена Олександрівна. Громадянка України. Народилася 28.07.1981 року в м. Кіровоград. Має вищу освіту, у 2003-му закінчила Кіровоградський національний технічний університет. З 2006-го по 2012-ий працювала в АТ «УкрСибБанк». Член партії «Сила і честь». Судимості відсутні.

Немає опису.

Куліш Олена Олександрівна

 

Читайте також: У виборчому окрузі №4 «Силa і Честь» делегує до міськрaди Кропивницького 6 кaндидaтів (ФОТО)


Під №6 у списку «Сили і Честі» до міськради Кропивницького у виборчому окрузі №6 йде Шаповалов Сергій Павлович. Громадянин України. Народився 15.04.1984 року в Кіровограді. В КНТУ отримав вищу освіту зі ступенем магістра за спеціальністю «Системи управління та автоматики». З 2003 року працює в банківській системі, обіймає посаду заступника начальника Кропивницького відділення АТ «Комерційний індустріальний банк». До кримінальної відповідальності не притягувався. Судимості відсутні.

Немає опису.

Шаповалов Сергій Павлович

 

Читайте також: У виборчому окрузі №5 до міськрaди Кропивницького від «Сили і Честі» бaлотуються 6 кaндидaтів (ФОТО)

Прочитано 1312 разів Останнє редагування Четвер, 22 жовтня 2020 15:12

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Форма Авторизації