Субота, 17 жовтня 2020 15:42 Автор Reporter

Від «Сили і Честі» в окрузі №2 до міськради Кропивницького балотуються 5 кандидатів (ФОТО)

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

В окрузі №2 до міськради Кропивницького від єдиної ідеологічної партії України «Сила і Честь» балотуються 5 кандидатів.

 

Про це Репортеру повідомили в обласному осередку цієї політичної сили.

 

Так, під №1 до міськради обласного центру балотується Сидорук Олександр Васильович. Громадянин Укрїни. Народився 12.12.1984 року в с. Оникієве Маловисківського району Кіровоградської області. У 2007 ріці закінчив Кіровоградський національний технічний університет та здобув повну вищу освіту за спеціальністю «Механізація сільського господарства», у 2016-му – Міжрегіональну академію управління персоналом за спеціальністю «Управління персоналом та економіка праці», у 2019-му – той же ВНЗ за спеціальністю «Правознавство». Журналіст. Громадський діяч. Член політичної партії «Сила і Честь». Представницького мандата не має. Судимість відсутня.

Немає опису.

Сидорук Олександр Васильович

 

Номером другим у списку «Сили і Честі» до міськради Кропивницького йде Чемерис Оксана Юріївна. Громадянка України. Народилася 23.09.1981 року в місті Кіровоград. У 2020 році закінчила Центральноукраїнський національний технічний університет та здобула ступінь вищої освіти бакалавр за спеціальністю «Менеджмент». Керівник відділу оптових закупівель у ПП «Полімед». Член політичної партії «Сила і Честь». Представницького мандату не має. Судимість відсутня.

Немає опису.

Чемерис Оксана Юріївна

 

Третім номером у списку «Сили і Честі» в окрузі №2 представлена Кравець Олена Віталіївна. Громадянка України. Народилась 15.12.1974 року в м. Дніпродзержинську Дніпропетровської області. В 2003 році закінчила Полтавську державну аграрну академію за спеціальністю «Агроном». З 2019 і по даний час – начальник відділу логістики ГОВ «ФАЛЬКОІІ-АГРО». Член політичної партії «Сила і честь». Представницького мандата не має. Судимість відсутня.

Немає опису.

Кравець Олена Віталіївна

 

На четвертій позиції у виборчому окрузі №2 у списку «Сили і Честі» знаходиться Філіпенко Євген Вікторович. Громадянин Україн. Народився 19.12.1977 року в місті Кіровоград. У 1995 році закінчив Вище професійне училище №4 і отримав середньоспеціальну освіту за спеціальністю «Газоелектрозварювальник». На даний час самозайнята особа. Член політичної партії «Сила і Честь». Представницького мандату не має. Судимість відсутня.

Немає опису.

Філіпенко Євген Вікторович

 

Під №5 у списку «Сили і честі» до міськради обласного центру балотується Нужденко Сергій Анатолійович. Громадянин України. Народився 12.04.1984 року в м. Якутськ. Має вищу освіту, у 2006-му закінчив Кіровоградський національний технічний університет, де отримав фах «Спеціаліст з фінансів». З 2013 року працює в ТОВ «Комел» на посаді керівника регіонального структурного підрозділу. Член політичної партії «Сила та честь». Представницького мандата не має. Судимість відсутня.

Немає опису.

Нужденко Сергій Анатотолійович

 

Читайте також: Від «Сили і Честі» до міськради Кропивницького у виборчому окрузі №1 балотуються 5 кандидатів (ФОТО)

Прочитано 1154 разів Останнє редагування Понеділок, 19 жовтня 2020 11:14

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Форма Авторизації