Комунальники інформують

Через реконструкцію на вул. Полтaвської 14 липня чaстинa багатоповерхівок та будинків приватного сектора зaлишаться без води. Про це повідомляє Репортер з посиланням на ОКВП «Дніпро-Кіровогрaд». 14 липня 2020 року з 09.00 год. до 24.00 год. буде припинено центрaлізовaне водопостaчaння бaгaтоповерхових будинків по вул. Вaснєцовa, 3, 5, 6, 8, вул. Полтaвській, 35, 37, 58, 73, 75, 81; вул. Кропивницького, 4, 6, 7 к. 1, 2, 8, привaтного сектору по пров. Вaснєцовa тa вул. Колодязній, 24-44 у м. Кропивницькому, — йдеться на сайті підприємства. Нa чaс припинення водопостaчaння водa споживaчaм буде підвозитись aвтоцистерною згідно з грaфіком. Просимо зробити необхідний зaпaс води тa вибaчити зa тимчaсові незручності, — нaголосили в пресслужбі підприємствa.
Укрпошта запровадила акцію "Щасливі години" для відвідувачів пошти. Про це повідомляє журналістка "Утреннего города". - Акція діє для усіх громадян України з 1 червня до кінця року. Якщо людина приходить платити за комунальні послуги з 9 до 13:00 - оплата складає 4,50 гривень, а з 13:00 - 9 гривень за один платіж, - розповідає заступниця начальника Кущівського відділення "Укрпошти" Наталя Ліснича. Про акцію кропивничанам обов'язково повідомляють працівники "Укрпошти". - Сьогодні пішла платити за комунальні послуги, бо відділення "Приват банку" далеко, а працівниця пошти сказала, що комісія складає всього 4,50 до першої години дня. Чесно кажучи, приємно вражена, адже це дешевше, ніж у банку, - зазначає відвідувачка Марія Родіонова. Акція діє до 31 грудня 2020 року.
Населення Кропивницького є одним з найбільших споживачів комунальних послуг. Саме від вчасно оплачених коштів за отримані послуги залежить ефективна і якісна робота підприємств-надавачів таких послуг, що в свою чергу є запорукою комфорту та сприятливих умов життя мешканців нашого міста. Головне управління житлово-комунального господарства міської ради Кропивницького та підприємства-надавачі комунальних послуг звертаються до мешканців міста та інших споживачів з великим проханням – якнайшвидше та в повному обсязі провести оплату за спожиті послуги тепло-, водопостачання та водовідведення. Підприємства, в свою чергу, зобов’язуються і надалі якісно та своєчасно надавати комунальні послуги.
На Кіровоградщині з початку цього року Ощадбанк закриває свої відділення, закриття філій триває, зокрема, у Знам’янському районі. Так, філії Ощадбанку закриваються фактично одразу у кількох населених пунктах району – селах Дмитрівка, Богданівка та Суботці. Місцеві жителі кажуть: через філії отримували низку послуг – оплачували «комуналку», отримували готівку із «зарплатних» банківських карток. Тепер доведеться їздити до найближчих населених пунктів – до Знам’янки або ж до Кропивницького. Особливо проблема хвилює пенсіонерів, які мають обмеження у коштах та не знають, яким чином сплачувати за комунальні послуги онлайн. «Ми, люди пенсійного віку, проти того щоб закривали філію Ощадбанку. У багатьох з нас телефони такі, які не підтримують мобільний Інтернет, ми не можемо заплатити за компослуги онлайн, так само і отримувати гроші. У Знам'янку чи Кропивницький не наїздишся, оскільки це дорого, та й здоров'я немає. Зараз карантин, тож і немає чим їздити, а послуги таксі – дорогі. Тут було зручно – можна було заплатити за…

Форма Авторизації