Четвер, 04 червня 2020 15:50 Автор Reporter

«Олександрія» здобула вольову перемогу над «Зорею»

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

«Олександрія» успішно зіграла в першому матчі після поновлення Української Прем’єр-Ліги сезону 2019/2020. У 24-му турі команда Володимира Шарана на своєму полі мінімально перемогла луганську «Зорю» з рахунком 1:0.

Команди продемонстрували цікавий, відкритий, динамічний футбол, створили достатньо небезпечних моментів, які, однак, на результаті не позначилися.

Гравці «Зорі» перед паузою в чемпіонаті, пов’язаної із карантином мали в активі 46 очок і посідали в турнірній таблиці друге місце, поступаючись лише «Шахтарю». «Олександрія» із 40 пунктами в активі була п’ятою, тож щоб зберегти шанси на боротьбу за медалі нинішнього чемпіонату, мала будь-що перемагати.

В першому таймі двічі міг відзначатися Кирило Ковалець, була нагода у Максима Третьякова, Дениса Мірошніченка.

Гості втратили шанс забити у середині тайму, коли Кабаєв не реалізував вихід віч-на-віч із Юрієм Паньківим.

Гра на зустрічних курсах продовжилася і в другому таймі. Футболісти «Зорі» розпочали його активніше, більше контролювали м’яч, а господарі грали на контратаках. Лише неточність завадила Євгенові Банаді вразити ворота суперників, який із близької відстані пробив вище воріт.

М’яч не затримувався в центрі поля, команди продовжували шукати варіанти для взяття воріт.

Моментом забити в «Олександрії» не скористався Максим Задерака, який, намагаючись закинули кулястого за комір голкіперу, перекинув м‘яч через ворота, а удар Кирила Ковальця парирував Махарадзе.

Ситуація на полі змінилася у кращу сторону на користь «Олександрії» після вилучення на 84-й хвилині за другу жовту картку гравця «Зорі» Міхайліченка.

Господарі більш наполегливо почали атакувати ворота суперників і у компенсовані хвилини дотисли гостей. У штрафному майданчику захисник Абу Ханна зіграв із порушенням правил проти Євгена Банади. Арбітр призначив пенальті, яке успішно виконав Дмитро Гречишкін і приніс перемогу «Олександрії» - 1:0.

Після звітного туру «Олександрія» набрала 43 очки та продовжила своє перебування у чемпіонаті на п’ятому місці. «Десна» та «Динамо», які розташувалися відповідно на третьому та четвертому місцях, мають по 46 очок.

Прочитано 328 разів Останнє редагування Четвер, 04 червня 2020 15:50

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Форма Авторизації