Середа, 07 жовтня 2020 09:56 Автор Reporter

У Кропивницькому ректора вишу покарали за порушення карантину (ФОТО)

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
У Кропивницькому ректора вишу покарали за порушення карантину (ФОТО) galka.if.ua

До Головного управління Держпродспоживслужби Кіровоградщини надійшло звернення щодо порушення карантинних вимог під час проведення масового заходу (посвяти в студенти) в одному з вищих навчальних закладів Кропивницького.

 

Про це Репортеру повідомили в прес-службі установи.

 

Фахівці Держпродспоживслужби здійснили обстеження навчального закладу з метою перевірки дотримання протиепідемічних заходів та встановили, що в закладі дійсно проводили масовий захід з недотриманням між студентами дистанції в 1,5 метра та з кількістю учасників більше однієї особи на 5 кв. м площі будівлі. Це є порушенням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

 

За результатами обстеження спеціалісти Держпродспоживслужби склали протокол про адміністративне правопорушення на ректора вишу та провели роз’яснювальну роботу з адміністрацією навчального закладу щодо профілактики гострої респіраторної хвороби COVID-19 та дотримання протиепідемічних заходів.

Немає опису.

Прочитано 426 разів

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Форма Авторизації