П'ятниця, 02 жовтня 2020 14:36 Автор Reporter

У Кропивницькому поліціанти врятували життя чоловіку в його ж день народження (ВІДЕО)

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)
У Кропивницькому поліціанти врятували життя чоловіку в його ж день народження (ВІДЕО) zt.20minut.ua

Поліцейські у Кропивницькому врятували чоловіку життя в його ж день народження.


Про це повідомляє Репортер з посиланням на патрульну поліцію Кіровоградської області.


Вчора, близько 13-ї години, поліцейські роти тактико-оперативного реагування (ТОР) отримали повідомлення, що жінка просить про допомогу. Вона розповіла, що разом зі своїм 36-річним сином домовилася поїхати у справах, але пізніше той перестав відповідати на телефонні дзвінки. Для матері двері чоловік теж не відчинив. А телефон у квартирі все дзвонив і дзвонив. Тож жінка, відчувши неладне, викликала рятувальників та поліцію.


ТОРівці – Владислав Бутовський та Артур Колодій – вмить прибули на місце події. Рятувальники оперативно відчинили двері, тож інспектори зайшли до квартири. Перед ними на підлозі в коридорі лежав без свідомості чоловік. Його пульс не відчувався, а зіниці не реагували на світло. Час ішов на секунди.
Поліцейські одразу почали робити громадянину непрямий масаж серця. Охоронці порядку намагалися врятувати чоловіка. Через деякий час він почав подавати ознаки життя.


Як виявилося в цей день у нього був день народження. По прибуттю на місце події швидкої, ТОРівці передали чоловіка медикам.

Прочитано 288 разів

Медіа

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Форма Авторизації