П'ятниця, 03 липня 2020 10:05 Автор Reporter

У Кропивницькому може з’явитися школа для занять спортом

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

На базі коледжу Сая у Кропивницькому може з’явитися школа для занять спортом. 

Голова правління обласної організації політичної партії «Сила і честь» Олександр Скляревський зустрівся з директором Кіровоградського кооперативного коледжу економіки і права імені Сая Олександром Михайловим.
Раніше Олександр Скляревський був ініціатором створення на базі коледжу спортивного центру єдиноборств, який нині вже оснащений і працює.
Такий результат спонукає до подальшої співпраці – є ідея створення школи для занять спорту.
Олександр Скляревський:
Чи може наш спортивний центр та ваш коледж стати базою для функціонування такого профільного ліцею, оздоровчим напрямком позашкільної освіти з пропагуванням здорового способу життя та залучення учнівської молоді до занять спортом?
Олександр Михайлов:
Крім висококваліфікованих викладачів, наш начальний заклад має у своєму розпорядженні комфортний гуртожиток, чудову їдальню, спеціалізовані навчальні кабінети, медичну службу, а також прекрасний центр єдиноборств. Ми можемо посприяти органам місцевого самоврядування шляхом представлення власної матеріальної бази для функціонування створеного ними комунального навчального закладу (профільного Ліцею), фінансування витрат якого буде здійснюватись з місцевого бюджету, а не з кишень батьків учнів. Якщо буде бажання органів місцевого самоврядування створити подібний заклад освіти, який би сприяв реалізації Державної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту, ми готові до співпраці, надавши, крім матеріальної бази, ще й педагогічних працівників. Прикладами створення таких закладів освіти є: Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат; Комунальний заклад «Навчально-виховне об’єднання І-ІІІ ступенів» «Науковий ліцей» міської ради м. Кропивницького Кіровоградської області.
                                                                                    
Прочитано 171 разів Останнє редагування П'ятниця, 03 липня 2020 10:14

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Форма Авторизації