Середа, 15 липня 2020 11:34 Автор Reporter

У Кропивницькому капітально реконструюють вулицю Полтавську (ФОТО)

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

У Кропивницькому розпочалася активна фаза реконструкції дорожнього покриття вулиці Полтавської на відрізку від вулиці Васнєцова до провулку Об’їздного.
Про це повідомляє Репортер з посиланням на пресслужбу міськради.

 

Реконструкцією передбачене розширення дорожнього полотна на 4 метри в бік житлових будинків, заміна по вулиці електричних опор та інженерних мереж. Відповідно до проєкту також буде повністю модернізована система зовнішнього освітлення, нанесена нова дорожня розмітка і облаштоване бар’єрне огородження, — відзначив начальник управління капітального будівництва міської ради Сергій Білокінь.


Посадовець додав, що, відповідно до укладеного договору і затвердженого календарного графіку, реконструкція має завершитися у вересні-жовтні поточного року.


Гарантія на якість робіт за договором має термін 3 роки, але я вірю, що фактично час безремонтної експлуатації буде довшим, — переконаний Сергій Білокінь. — Ми контролюємо хід робіт на кожному етапі і вимагаємо належної їх якості. Тим більше, що підрядник вже довів свою професійність на об’єкті «Арка».


Необхідність реконструкції вулиці Полтавської назріла давно – кількість автотранспорту зростає, а відрізок магістралі від вулиці Васнєцова до провулку Об’їздного дещо звужений і не дозволяє забезпечити належну пропускну спроможність при зростанні інтенсивності руху.

 

На етапі проектування ми зробили все, щоб максимально зменшити терміни проведення робіт, — підкреслив очільник управління капітального будівництва. — Вулиця не буде повністю перекриватися для проїзду, іноді буде звужуватися проїжджа частина, але навіть за таких обставин вона забезпечуватиме рух транспорту в обох напрямках. Єдине можливе виключення — нетривале перекриття для прокладання комунікацій, газопроводу, будівництва транспортної розв’язки у вигляді кільця на перетині Полтавської і провулку Об’їздного.

 

 

Прочитано 648 разів

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Форма Авторизації