Вівторок, 21 липня 2020 17:07 Автор Reporter

Стало відомо, кому роботодавці Кіровоградщини готові платити до 23 тисяч гривень

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
Стало відомо, кому роботодавці Кіровоградщини готові платити до 23 тисяч гривень https://ua.112.ua/

Роботодавці Кіровоградщини найбільше потребують представників інженерних професій.


Про це повідомляє Репортер з посиланням на обласний центр зайнятості.


Зокрема, вакантними є місця головного інженера, інженера з безпеки руху, інженера з керування й обслуговування систем, інженера з метрології, інженера з проектно-кошторисної роботи, інженера з якості, інженера-конструктора, інженера-енергетика, інженера-технолога, інженера-технолога з очищення води тощо.


На сьогодні у базі даних вакансій Кіровоградського обласного центру зайнятості зареєстровано 34 вільні робочі місця за вищезазначеними вакансіями. Своїм підлеглим роботодавці Кіровоградщини готові платити від «мінімалки» (4 723 грн) до 23 400 гривень. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до кваліфікаційного рівня та категорії працівника, стажу роботи, посадових обов’язків, досвіду тощо.


Актуальними є вакансії для інженерів у Долинському (3 вакансії), Знам'янському (2 вакансії), Кропивницькому (19 вакансій), Маловисківському (2 вакансії), Олександрійському (5 вакансій) та Світловодському (3 вакансії) районах.


Якщо вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Прочитано 303 разів

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Форма Авторизації