Понеділок, 22 червня 2020 11:10 Автор Reporter

На Кіровоградщині "Сила і честь" привітала сім'ї учасників АТО з Днем батька

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Члени правління обласної організації політичної партії “Сила і честь” Ігор Поліщук та Олександр Скляревський – одні з організаторів заходу, присвяченому Дню батька. Захід проводили для сімей загиблих і померлих учасників АТО у селі Цибулеве Знам’янського району у суботу, 20 червня.

У зеленій садибі “Гайдамацька Січ” зібралися також волонтери, активісти, представники громадських організацій, районної та сільської влади. Батьків загиблих учасників АТО з Олександрії та Кропивницького нагородили подяками. А від обласного осередку учасники заходу отримали подарунки.

"Нам дуже сподобалось місце проведення заходу. Чудові степові краєвиди і привітливий господар. Але я хочу розповісти за один цікавий випадок на заході. За сценарієм, я повинен був подарувати 5 м’ячів представникам різних громад. Але коли почув, що з команди знам'янських волонтерів присутній чоловік, який разом із дружиною усиновив 5 хлопців, я не втримався і вирішив кожному із них подарувати по м’ячу. Я бажаю цій Великій родині щастя та здоров’я." - зазначив очільник обласного осередку Олександр Скляревський.
  

  

 

  

 

   

 

Прочитано 342 разів Останнє редагування Понеділок, 22 червня 2020 12:22

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Форма Авторизації